web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Colaborare mai strânsă între județul Botoșani și raionul Drochia

Iulia Modiga 17 februarie 2017 2

 

Un protocol de colaborare între Muzeul Judeţean Botoşani şi raionul Drochia a fost semnat joi în cadrul unei vizite efectuate de o delegație din Republica Moldova la Consiliul Județean Botoșani.

Sursă foto: reporterul.ro

Sursă foto: reporterul.ro

Preşedintele CJ Botoșani, Costică Macaleţi, însoţit de Aurel Melniciuc, directorul Muzeului Judeţean și Vasile Grădinaru, preşedintele raionului Drochia, Petre Ababei, şeful Secţiei de Cultură, Cristina Ţurcanu, specialist al aceleiaşi secţii, alături de invitaţi şi reprezentanţii multor instituţii de cultură din judeţul Botoșani, au participat la un seminar privind proiectele transfrontaliere, la Sala Polivalentă a Muzeului de Istorie. 

Ulterior, delegaţia din Republica Moldova a vizitat Muzeul de Istorie şi Etnografie din Botoşani, scrie Monitorul de Botoșani.

Instituţia noastră îşi propune crearea unui cadru propice facilitării relaţiilor de colaborare între autorităţile administraţiei publice locale din cele două state şi vizează dezvoltarea acestora în toate domeniile”, a precizat Costică Macaleţi.

Recent, preşedintele CJ Botoșani a fost în delegaţie în raionul Drochia, unde a semnat un protocol care vizează dezvoltarea colaborării în domeniul culturii şi artei. Macaleți a declarat că încearcă să lanseze sau să relanseze şi proiecte cu finanţare europeană, cum ar fi cel de reabilitare a clădirii Muzeului Judeţean.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. Nuța dela Cetatea Hotin 17 februarie 2017 at 19:26 - Reply

  Lecția 38:
  „Drag băiete, neam vestit,
  Noi la tine ne-am oprit;
  Să ții sus vechea Lumină –
  Să lucrăm ca o albină” !

 2. Nuța dela Cetatea Hotin 17 februarie 2017 at 19:26 - Reply

  Lecția 38:
  „Drag băiete, neam vestit,
  Noi la tine ne-am oprit;
  Să ții sus vechea Lumină –
  Să lucrăm ca o albină” !

Leave A Response »