web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ministru de la Chișinău, participant la Maratonul Nisipului din România: „Alerg pentru Unire”

Liviu G. Stan 27 martie 2017 0

 

Ministrul Mediului de la Chișinău, Valeriu Munteanu, a alergat pentru Unire în România, în cadrul Maratonului Nisipului, organizat la Constanța.

Sursă foto: ziuaconstanta.ro

Sursă foto: ziuaconstanta.ro

În fiecare an, la Maratonul Nisipului participă mulţi concurenţi de peste Prut. În acest an, s-a aflat printre ei şi ministrul Mediului din Republica Moldova, Valeriu Munteanu. Munteanu a concurat la proba de zece kilometri, ocupând locul 49 la general şi poziţia a 17-a la categoria 30 – 39 de ani. Timpul înregistrat – 53 de minute şi 42 de secunde. Ministrul a avut pe o bluză pe care a purtat-o mesajul „Alerg pentru Unire“, informează Ziua de Constanța.

Ediţia a patra a evenimentului internaţional a adus cea mai mare prezenţă de până acum, 800 de alergători concurând la probele competitive şi 400 la Family Run, în care s-au alcătuit echipe, formate din părinţi, copii sau alte rude. Dintre participanţi nu au lipsit „Fred Flintstone“ (un tulcean costumat precum celebrul personaj de desene animate) sau Fugarii (familia Fugaru din Constanţa, Doru şi Adina, care l-au ajutat să meargă, ţinându-l de mânuţe, pe fiul lor, Răzvan, de zece luni).

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »