web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un gălățean, voluntar în campania „Masa Bucuriei” a misiunii sociale „Diaconia” din cadrul Mitropoliei Basarabiei

Iulia Modiga 10 aprilie 2017 1

 

Malurile de Prut, tot mai unite. La finalul săptămânii trecute, un gălățean a fost implicat în campania „Masa Bucuriei” desfășurată de misiunea socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, care are ca scop colectarea de produse alimentare pentru susţinerea bătrânilor singuratici, persoanelor fără de adăpost, a bolnavilor ţintuiţi la pat şi a celor din familii social-vulnerabile.

Mihai Chiriac, membru al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, filiala Galați, a aflat despre campanie în urmă cu un an, de la o prietenă care era lider de echipă. Pentru că a fost încântat de modul în care s-a derulat, a decis să participe și anul acesta.

Ca experiență, e una placută să vezi cum unii oameni donează câte o sacoșică plină de alimente. Iți crește inima când unii chiar vin special pentru asta. Pare că ar fi ca o datorie civică într-un fel. Așa cum mersul la vot pentru unii e o dovadă de civism, așa și intrarea într-un supermarket doar pentru a cumpăra niște alimente pe care le donezi pentru anumiți oameni e o responsabilitate civică. Eu am ales să ajut în Republica Moldova pentru că este mare nevoie”, a declarat pentru InfoPrut Mihai Chiriac.

„Masa Bucuriei” a avut loc în 100 de magazine din 20 de localităţi: Chişinău, Bălţi, Cahul, Edineţ, Căuşeni, Cantemir, Ungheni,  Boghenii – Vechi, Ştefan-Vodă, Străşeni, Călăraşi, Soroca, Hânceşti, Donduşeni, Ialoveni, Cricova, Stăuceni, Floreşti şi Ucrainca.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »