web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Cu ce s-a întors acasă o tânără din Lăpușna care studiază în România

Iulia Modiga 11 aprilie 2017 1

 

Dorina Bucur, absolventă a Liceului Teoretic Lăpușna, studentă în anul VI la Facultatea de Medicină Dentară din Târgu Mureș, a revenit pe plaiurile natale în cadrul unei campanii de igienă orală pentru copii. 

Noi în curriculum avem o disciplină numită Medicină Dentară Comunitară. Și anume aveam în programul disciplinei să mergem prin școli să ținem la copiii din clasele primare și nu numai, niște lecții de igienă orală, să îi învățăm cum să se spele corect pe dinți și tot ce ține de un periaj corect. Alegerea îmi aparținea, puteam foarte deschis și liber să țin această lecție și în Târgu Mureș și cum știm cu toții că de sărbători toate drumurile duc acasă, m-am gândit că ar fi minunat să vin aici în liceul pe care l-am absolvit, pentru a face ceva și pentru cei de acasă. Este foarte plăcut și special, să te întorci de unde ai pornit, să vezi că din ce știi tu poti transmite si celorlalti care poate își doresc, dar nu a avut cine să o facă, să îți amintești cum la fel ca ei, ai evoluat în bancile scolii… E un sentiment aparte și am fost primită foarte calduros și de corpul didactic, dar îndeosebi și de copii. Ei s-au arătat a fi cooperanți, interceptivi și chiar mi-au multumit pentru că i-am învățat lucruri noi de care nu știau”, a declarat pentru InfoPrut tânăra originară din Lăpușna.

Elevii care au participat la orele de igienă orală au primit în dar și periuțe, pastă de dinți, dar și materiale informative cu sfaturi de îngrijire pentru o dantură perfectă.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »