web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Un nou episod din conflictul Dodon-Krasnoselski. Liderul separatist: „Vom vedea cine și cui îi este dator”

Liviu G. Stan 16 iunie 2017 0

 

Federația Rusă realizează un audit al bugetului și economiei din regiunea transnistreană. Scopul: stabilirea sumei datoriilor administrației separatiste față de Republica Moldova.

Sursă foto: ziarelive.ro

Sursă foto: ziarelive.ro

Auditul va fi încheiat pe 1 iulie, iar rezultatul va releva cum au fost cheltuiți banii Rusiei în regiunea transnistreană, a declarat Vadim Krasnoselski, liderul separatiștilor de la Tiraspol, pentru Nezavisimaia Gazeta, relatează Deschide.md.

„Reprezentanți ai Guvernului din Federația Rusă vor termina în curând auditul bugetului transnistrean, iar după aceasta va fi clar cine și cui îi este dator”, a declarat liderul de la Tiraspol, reacționând astfel la afirmații președintelui Igor Dodon privind datoria regiunii față de Gazprom.

Krasnoselski a declarat că tot ce se referă la gaze naturale este coordonat cu Rusia și l-a sfătuit pe șeful administrației prezidențiale de la Chișinău, Igor Dodon, să nu se implice în relația dintre Tiraspol și Moscova.

„Auditul urmează să fie încheiat la 1 iulie 2017. Atunci vom putea vorbi cine, cât și cui îi este dator, dar și unde au mers banii rusești. Președintele Republicii Moldova a declarat că acești bani sunt furați. Îl rog să ne ofere informații cu privire la acest fapt! În ceea ce privește datoria Transnistriei față de Gazprom, vă spun că nu suntem datori cu nimic: achitările merg și toate sunt coordonate cu Rusia. I-aș recomanda lui Igor Nikolaevici să nu se implice în relația transnistriei cu Rusia, dar să se ocupe de reglementarea conflictului transnistrean”, a declarat Krasnoselski.

 

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »