web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ambasada Marii Britanii din Rep. Moldova lămureşte motivul vizitei liderului de la Tiraspol la Londra

Liviu G. Stan 18 iunie 2017 0

 

Ambasada Marii Britanii în Republica Moldova a lămurit motivul prezenţei în Regatul Unit al liderului separatiştilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski.

Sursă foto: ziarelive.ro

Sursă foto: ziarelive.ro

Misiunea diplomatică britanică a publicat o declarație de clarificare cu privire la întrevederea dintre directorul suplimentar al Ministerului Afacerilor Externe al Marii Britanii pentru Europa de Est și Asia Centrală și reprezentanți politici din regiunea transnistreană.

“Reprezentanții politici din Transnistria au efectuat o vizită privată, nu așa cum a fost raportat în mod eronat, o vizită oficială, în Marea Britanie la începutul acestei săptămâni. În timpul vizitei, au avut o întrevedere la MAE cu Directorul suplimentar pentru Europa de Est și Asia Centrală, Nicola Pollitt. Această întrevedere nu a stabilit un precedent”, se arată în declaraţia Ambasadei.

„Poziția britanică privind Transnistria este clară și de lungă durată: rămânem angajați să sprijinim o soluționare comprehensivă și pașnică a conflictului nerezolvat din Transnistria, bazată pe suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova, cu statut special pentru Transnistria. Doamna Pollitt a reiterat această poziție în timpul întrevederii. Orice sugestie precum că poziția Regatului Unit s-ar fi schimbat sau precum că am recunoaște Transnistria este incorectă. Doamna Pollitt a încurajat vizitatorii să se angajeze într-un dialog constructiv cu Chișinău și să se concentreze asupra beneficiilor concrete pe care progresul in Grupurile de lucru le-ar putea aduce cetățenilor de pe ambele maluri”, se mai precizează în declaraţie.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »