web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vika Mahu, recital la Paris de Ziua Internațională a Iei

Iulia Modiga 19 iunie 2017 0

 

Vika Mahu, solistă și compozitoare originară din Republica Moldova, va susține alături de multi-instrumentistul francez Christopher Peyrafort un recital la sediul Ambasadei României la Paris, cu prilejul Zilei Internaționale a Iei. Evenimentul este organizat de Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, în parteneriat cu Ambasada României și Ambasada Republicii Moldova în Franța.

Sursă foto: Besancon.tv

Sursă foto: Besancon.tv

Evenimentul vizează promovarea identității naționale și a valorilor culturale românești prin intermediul unor momente artistice și se adresează atât românilor din Republica Moldova și din Țară stabiliți în Franța, cât și francezilor interesați de cultura română, se menționează într-un comunicat de presă.

În același context, la sediul reprezentanței diplomatice a României va avea loc și o recepție.

Ziua Internațională a Iei, un fenomen declanșat în 2013 de comunitatea „La Blouse Roumaine” se sărbătorește în peste 100 de orașe ale lumii, printre care și la Washington, New York, Los Angeles, Toronto, Paris, Londra, Madrid, Amsterdam, Milano, principalele orașe ale României și în Republica Moldova, la Chișinău.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »