web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Angela Merkel: Instituțiile europene trebuie să urmărească cu atenție situația din Rep. Moldova

Liviu G. Stan 23 iunie 2017 2

 

Instituțiile europene trebuie să urmărească cu multă atenție situația din Republica Moldova. Declarația a fost făcută de cancelarul german Angela Merkel, joi, la summit-ul Partidului Popular European de la Bruxelles.

Sursă foto: dailyslave.com

Sursă foto: dailyslave.com

Liderul PAS, Maia Sandu, care a participat la summit, a scris pe Facebook că a discutat cu Angela Merkel despre problemele Republicii Moldova și ce pot face partenerii externi pentru asigurarea parcursului democratic.

Maia Sandu s-a întâlnit la Bruxelles și cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, iar oficialul european a reiterat faptul că așteaptă ca recomandările Comisiei de la Veneția să fie implementate pe deplin de către autoritățile de la Chișinău. Președintele Consiliului European cunoaște foarte bine contextul actual din Republica Moldova și ne asigură de sprijinul lui în apărarea democrației, mai scrie Maia Sandu.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. EuRo 25 iunie 2017 at 21:32 - Reply

    Echilibrul fragil între forțele pro-europene și cele pro-bolșevice, face ca Republica Moldova să rămână un stat instabil, imprevizibil și necredibil.

  2. here are the findings 14 iunie 2018 at 07:00 - Reply

    I simply want to say I’m very new to blogs and definitely liked you’re web site. Likely I’m going to bookmark your blog . You certainly come with very good writings. With thanks for sharing your web site.

Leave A Response »