web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Viceministrul rus de Externe respinge acuzațiile legate de cei cinci diplomați ruși expulzați din Rep. Moldova

Iulia Modiga 27 iunie 2017 1

 

Acuzațiile conform cărora cei cinci diplomați ruși expulzați din Republica Moldova luna trecută pentru că ar fi recrutat luptători combatanţi pentru conflictul separatist din estul Ucrainei sunt „bârfe inutile”, potrivit viceministrului de Externe al Federației Ruse, Grigori Karasin.

Karasin a făcut acest comentariu la puțin timp după ce Reuters a publicat un raport exclusiv despre cei cinci diplomați suspectați că ar fi agenţi ai Serviciului rus de informaţii militare (GRU), în cadrul căruia au citat surse diplomatice și din cadrul Guvernului de la Chișinău, notează US News.

Potrivit surselor, recrutarea combatanților s-ar fi făcut din UTA Găgăuzia.

 

 

 


Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Adevărul 27 iunie 2017 at 14:05 - Reply

    Distorsionarea adevărului, mai direct spus Minciuna, este politica de succes a Rusiei din totdeauna. Altfel cum ar fi crescut atât de mare ? Luptând împotriva fascismului finlandez, românesc, polonez, „eliberând” popoare de ele însele, proclamând „popoare” care nu există, spălând mințile cu învățături false, anexând nu numai Crimeea, dar și Donbas, Transnistria, Osetia de sud și în general tot ceea ce dorește din orice punct cardinal sau colț de lume. Spre marea sărăcire a celor „eliberați”.

Leave A Response »