web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon îngroapă Strategia Securității Naționale a Rep. Moldova

Liviu G. Stan 27 iunie 2017 2

 

Președintele Igor Dodon a abrogat marți proiectul Strategiei Securității Naționale a Republicii Moldova, aprobat pe timpul mandatului lui Nicolae Timofti.

Sursă foto: army.md

Sursă foto: army.md

Într-o postare pe Facebook, Dodon și-a motivat decizia prin faptul că documentul „nu mai corespunde schimbărilor substanțiale care au avut loc în mediul național, regional și international”.

Proiectul Strategiei Securității Naționale a fost aprobat în iunie 2016,de către Consiliul Suprem de Securitate.

Documentul fusese elaborat cu ajutorul experților NATO și numea România şi Statele Unite drept principalii parteneri în domeniul apărării.

Igor Dodon cere acum elaborarea unei noi strategii care „să corespundă intereselor naționale, statutului de neutralitate, consolidării statalității și modernizării țării”, se arată în aceeași postare pe Facebook.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Vadim Rotari 27 iunie 2017 at 15:03 - Reply

    NATO trebuie sa plece din Europa. E o organizatie inutila in care sunt cheltuiti bani care sunt luati de la copii , elevi, studenti, si asigurari sociale.

  2. Humana 27 iunie 2017 at 19:09 - Reply

    Aberațiile dodoniste capătă pe zi ce trece conotații patologice. Cei ce plătesc pentru asta (material în primul rând, dar și social și cultural) sunt moldovenii, cei care într-un fel primesc meritat decontul pentru votul acordat lui Igor Dodon.

Leave A Response »