web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat de la București: 80% dintre români sunt pentru Unire, iar în Rep. Moldova filonul unionist este în creștere

Iulia Modiga 29 iunie 2017 3

 

Deputatul Robert Turcescu, membru al grupului intraparlamentar Prietenii Unirii, consideră că unirea României cu Republica Moldova ar putea avea loc mai repede decât se așteaptă. 

Revenit de la primul Congres al Partidului Unității Naționale (PUN), parlamentarul a apreciat că românii din Țară și de peste Prut au nevoie de un partid care să pună accent decisiv pe ideea de Unire.

„S-ar putea produce mai repede decât își închipuie unii sau alții! Pentru că, dacă PUN va câștiga la alegerile din 2018 suficiente mandate încât să poată genera o dezbatere serioasă în Parlamentul de la Chișinău, asta însemnând să câștige 50+1% din mandatele Parlamentului, atunci cu siguranță și nu ar fi o surpriză chiar atât de mare… am putea pune problema Unirii Republicii Moldova cu România încă de anul viitor!”, a declarat Turcescu pentru Tomis News.

În același timp, deputatul din partea Partidului Mișcarea Populară a subliniat faptul că 80% dintre cetățenii României se declară în favoarea unirii cu Republica Moldova și că în Republica Moldova, curentul unionist este în creștere. Decisive sunt alegerile parlamentare care vor avea loc în 2018 în stânga Prutului, mai consideră Turcescu.

„80% din cetățenii republicii noastre sunt pro Unire! În acest moment, crește puternic în Republica Moldova filonul celor care se declară pentru Unirea cu România. Cel mai important lucru, dacă vorbim de etape, este ca la alegerile de anul viitor de la Chișinău, PUN să câștige cât mai multe mandate în Parlamentul Republicii Moldova!”, a concluzionat acesta.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. nenea Iancu 29 iunie 2017 at 10:40 - Reply

    Ce bine ar fi fost să fie … Da d-le deputat Robert Turcescu, anul acesta mai mult ca niciodata în ultimii ani, manifestațiile unioniste au fost minunate, sublime chiar, dar au lipsit cu desăvârșire. Lumea fictivă în care se complace inclusiv clasa politică de la București o apropie pe aceasta mai curând de personajul Agamiță Dandanache decât de corifeii Marii Uniri.

  2. Despre propaganda anti-românească din Basarabia 29 iunie 2017 at 11:52 - Reply

Leave A Response »