web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Polițiștii din Chișinău îl caută pe Șevciuk. Ministru de Interne: „Vrem să-l auzim”

Liviu G. Stan 5 iulie 2017 1

 

Polițiștii de la Chișinău încearcă să îl localizeze pe fostul lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, care a fugit săptămâna trecută pe malul drept al Nistrului, în capitala Republicii Moldova, informează agenția Tass.

Sursă foto: unimedia.info

Sursă foto: unimedia.info

Tass îl citează pe Alexandru Jizdan, ministrul de Interne de la Chișinău.

Potrivit oficialului, poliția din Republica Moldova îl caută pe Evgheni Șevciuk „din proprie inițiativă”.

„Vrem să-l auzim pe Evgheni Șevciuk. O investigație ne-ar putea dacă ar trebui să i se acorde statutul de persoană care ar trebui să se bucure de protecție sau nu”, a declarat Alexandru Jizdan.

În tot acest timp, autoritățile separatiste din regiunea transnistreană au anunțat că vor să îl dea pe Evgheni Șevciuk în „urmărire internațională”, lucru imposibil, deoarece regiunea transnistreană este o „republică” autoproclamată, nerecunoscută internațional.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. EuRo 5 iulie 2017 at 14:15 - Reply

    Într-un stat de drept, orice individ care ar fi promovat separatismul afectând suveranitatea și integritatea statală ar fi fost imediat arestat. Într-un stat formal, el însuși fiind creat din același separatism impus de trupele rusești(atunci „eliberatoare”, acum „pacificatoare”) așa cum este Rep.Moldova, arestarea unor marionete ale Moscovei nu va fi niciodată posibilă, poate doar cel mult simulată, tot așa cum se simulează statalitatea, poporul, limba, democrația, adevărul, sau bunăstarea.

Leave A Response »