web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

UTA Găgăuzia și regiunea transnistreană au semnat un document de „răzbunare” împotriva Chișinăului

Liviu G. Stan 7 iulie 2017 1

 

Președintele Adunării Populare din UTA Găgăuzia, Vladimir Kîssa, și președintele așa-numitului Soviet Suprem de la Tiraspol, Aleksandr Șcerba, au semnat un acord privind „consolidarea relațiilor de bună vecinătate”.

InfoPrut

Documentul presupune și schimbul de experiență în domeniul legislativ, relatează Deschide.md.

Semnarea documentului vine în contextual în care autoritățile de la Chișinău au respins recent un proiect al autorităților găgăuze menit să ofere mai multe prerogative UTA Găgăuzia, printre care dreptul de a-și schimba granițele.

„Sperăm că relațiile interparlamentare vor îmbunătăți baza legislativă a Găgăuziei. Vom învăța ceva de la Transnistria, iar Transnistria va prelua practici din cadrul nostru juridic”, a menționat Vladimir Kîssa.

„Împreună cu poporul găgăuz noi aprofundăm relațiile integraționiste privind colaborarea economiilor noastre cu economia Federației Ruse. Intenționăm să implementăm experiența pozitivă, să concurăm, pentru ca diversele aspecte ale activității noastre să creeze noi predispoziții pentru interesul din partea investitorilor ruși de a face investiții în industrie și agricultură”, a declarat Aleksandr Șcerba.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »