web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Comisarul european Johannes Hahn respinge ipoteza aderării la UE a Rep. Moldova: „Sfatul meu umil…”

Liviu G. Stan 10 iulie 2017 2

 

Comisarul European pentru Politica Europeană de Vecinătate și Negocieri de Extindere, Johannes Hahn, a comentat promisiunea făcută de președintele Legislativului de la Chișinău, Andrian Candu, cu privire la depunerea cererii de aderare a Republicii Moldova la UE până la alegerile din 2018.

Johannes Hahn. Sursă foto: E.Scagnetti

Johannes Hahn a respins elegant un asemenea plan, sugerându-le altceva autorităților de la Chișinău, scrie presa din Republica Moldova.

„Cred că este decizia țării să iasă cu inițiativa de aplicare și propuneri. Nu m-am rușinat niciodată să le spun colegilor că e mult mai important de concentrat pe reformele necesare. Abia am pus la punct o hartă a reformelor și asta e ceea la ce trebuie să se concentreze, întreaga atenție fiind îndreptată spre asta. Sfatul meu umil este să se concentreze pe schimbări pe termen scurt. Cred că cei de la guvernare trebuie să folosească timpul rămas până la următoarele alegeri pentru a realiza reformele. Să vedem ce va fi după asta”, a declarat oficialul european.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. nenea Iancu 10 iulie 2017 at 15:13 - Reply

    Reformele economice în Republica Moldova au fost minunate, sublime chiar, dar au lipsit cu desăvârșire.
    Altfel spus, au existat condiții ideale pentru ascensiunea și prosperitatea oligarhilor, în detrimentul desigur, al celor mulți. Prin urmare, nu există nici un semn, nici o garanție că de acum înainte va fi altfel decât până acum. Clasa politică fiind aceiași, cum s-ar putea schimba ceva în bine ?

Leave A Response »