web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Conducerea Complexului Muzeal Național Moldova: Prutul nu este o graniță

Iulia Modiga 12 iulie 2017 1

 

„Ceea ce simțim la modul comun este că gândim românește cea mai mare parte dintre noi și acest lucru nu este puțin și gândim românește și dincolo de Prut. Cel puțin Complexul Muzeul Național Moldova nu consideră că Prutul este o graniță, ci dimpotrivă, noi mergem acolo ca acasă, colegii noștri vin dincoace la fel”. Declarația aparține Lăcrămioarei Stratulat, managerul Complexului Muzeal Moldova de la Iași, și a fost făcută luni, în cadrul lansării proiectului „Iași – Gară pe drumul Marii Uniri”, al Asociației DAR DEVELOPMENT și derulat sub egida Departamentului Centenar.

Sursă foto: 7est.ro

Sursă foto: 7est.ro

Lăcrămioara Stratulat a mai precizat că instituția pe care o conduce a demarat activitățile dedicate Centenarului încă de anul trecut, în dorința de a demonstra „ce a fost Iașul acum 100 de ani”.

Primarul de Iași, Mihai Chirica, i-a îndemnat pe ieșeni să viziteze expoziția găzduită de Muzeul Unirii până pe 31 iulie.  invit să vizitaţi Expoziția ”Iasi – „Această experienţă vizuală vă va purta pe fronturile Primului Război Mondial. Iaşul este prezentat ca punct de plecare spre marele vis al neamului, ilustrând totodată contextul istoric, eforturile politice şi diplomatice ce au înfăptuit Marea Unire”, a precizat acesta.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »