web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Congresul SUA a relansat Grupul de prietenie pentru Rep. Moldova

Liviu G. Stan 15 iulie 2017 0

Congresul american a relansat Grupul de prietenie pentru Republica Moldova, după ce republicanul Pete Olson și democratul David Price au solicitat autorizarea Grupului în legislativul Statelor Unite ale Americii. 

Sursă imagine: sfm.md

Sursă imagine: sfm.md

Activitatea Caucusului va contribui la întărirea dialogului strategic între cele două state, inclusiv la consolidarea dialogului la nivel legislativ. Caucusul va servi ca o platformă pentru promovarea intereselor prioritare ale Republicii Moldova pe agenda bilaterală cu SUA, potrivit unui comunicat al Legisaltivului american.

Cei doi membri ai Congresului Statelor Unite și-au asumat rolul de copreședinți ai Grupului.

Caucusul pentru Republica Moldova a fost înregistrat pentru prima dată în martie 2012 și inaugurat peste trei luni. Pentru a fi oficial autorizată crearea și înregistrarea acestuia, este obligatorie transmiterea solicitării de autorizare de către doi copreședinți, reprezentanți ai ambelor partide politice din Statele Unite ale Americii, conform procedurii.

Relațiile diplomatice dintre Republica Moldova și Statele Unite ale Americii au fost stabilite în februarie 1992. În cei 25 de ani de colaborare, SUA i-a oferit țării noastre asistență financiară de aproximativ 1,4 miliarde de dolari americani.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »