web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rogozin, iritat de Plahotniuc: „Cheamă la un nou război pe Nistru”

Liviu G. Stan 17 iulie 2017 2

 

Discursul liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, despre conflictul transnistrean, susținut la New York, l-a nemulțumit pe curatorul regiunii transnistrene din partea Federației Ruse, Dmitri Rogozin.

Sursa foto: Reuters

Oficialul rus s-a întrebat sâmbătă într-o postare pe Facebook de ce „singurul miliardar într-o țară săracă cheamă la un nou război pe Nistru”.

Comentariul acid al lui Dmitri Rogozin a pornit de la declarațiile lui Plahotniuc prin care oligarhul, în calitate de lider al PDM, a cerut retragerea trupelor ruse și a munițiilor din regiunea transnistreană, pentru soluționarea conflictului de pe Nistru.

În discursul său, șeful PDM a vorbit, de asemenea, și despre necesitatea transformării misiunii pacificatoare a Federației Ruse în regiunea transnistreană în una civilă, sub mandat international.

Discursul liderului PDM a fost susținut în cadrul Consiliul Internaționalei Socialiste, unde acesta deține statutul de vicepreședinte. Evenimentul a avut loc în perioada 11-12 iulie în Statele Unite ale Americii, la New York, în clădirea sediului central al Organizației Națiunilor Unite.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. EuRo 17 iulie 2017 at 18:52 - Reply

    Privind retrospectiv spre declarațiile pe care Dmitri Rogozin le-a făcut de-a lungul anilor, ne dăm seama că acest personaj spune multe la nervi, se aprinde repede, amenință foarte ușor, și încape atât tupeu în el încât este capabil să se certe cu toată lumea de jur împrejur oricât de mari ar fi aberațiile pe care interesele îi dictează să le susțină. Pe scurt spus, parcă ar fi rus 🙂

Leave A Response »