web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bucureștenii vor afla adevărul despre Republica Moldova

Iulia Modiga 17 iulie 2017 1

 

O apariție editorială în care se divulgă adevărul despre Republica Moldova va fi lansată București.  Este vorba despre Cartea „Blocați în labirint” (Editura Timpul, 2017), semnată de George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012. Evenimentul va avea loc marți, ora 19:00, la librăria Open Art.

„Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, explicând într-un limbaj accesibil situația reală în Republica Moldova. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa.

Suntem contaminați cu informație falsă și irelevantă, de cele mai multe ori, atunci când vorbim despre spațiul dintre Prut și Nistru și când ne referim la subiectul unirii României cu Republica Moldova. Dacă nu ajungem să analizăm argumentat, devenim victime ale manipulării și propagandei antiromânești. <<Blocați în labirint>> demontează principalele stereotipii care circulă pe marginea relațiilor dintre cele două maluri de Prut și prezintă realitatea socială, economică și politică din Republica Moldova”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Lansarea va avea loc în prezența autorului și a unor invitați surpriză, se menționează într-un comunicat de presă.

Cartea „Blocați în labirint” a fost lansată recennt în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Goteborg. De asemenea, cartea va putea fi procurată și în Timișoara, începând de luni seară, ora 18:00, de la librăria La Două Bufnițe, unde autorul o va lansa.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »