web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rogozin, sfidător: „Cu siguranță voi veni”

Iulia Modiga 20 iulie 2017 3

 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin susține că va merge la Chișinău și Tiraspol cu avioanele Forțelor Aeriene Militare Rusești, în ciuda interdicției primite din partea Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău. 

Sursa foto: savatie.wordpress.com

Nu am înțeles cine și ce mi-a interzis. Cu siguranță voi veni. Ne vom întâlni cu președintele Republicii Moldova și conducerea rmn”, a scris Dmitri Rogozin pe contul său de Twitter.

Ministerul de Externe de la Chişinău a interzis miercuri avioanelor militare ruse cu care vicepremierul de la Moscova, Dmitri Rogozin, urma să ajungă la Tiraspol pentru a marca 25 de ani de la desfășurarea trupelor de pace la Nistru, să intre în spațiul aerian al Republicii Moldova.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. EuRo 20 iulie 2017 at 16:31 - Reply

    Aroganta acestui Rogozin readuce în actualitate un banc de trista amintire: Cu cine se învecinează Rusia ? Iar răspunsul venea clar: Cu cine vrea ea.

  2. mereu Român 20 iulie 2017 at 18:01 - Reply

    Este pitoresc și jalnic deopotrivă vicepremierul rus Dmitri Rogozin când susține că va merge la Chișinău și Tiraspol cu avioanele Forțelor Aeriene Militare Rusești. Și pe unde ar putea să treacă ? Prin spațiul NATO ? Prin Ucraina ? Aceste spații aeriene sunt demult închise din punct de vedere militar pentru agresiva Rusie.

  3. useful source 14 iunie 2018 at 04:37 - Reply

    I just want to say I am just beginner to blogs and really savored your website. Most likely I’m want to bookmark your blog . You certainly come with amazing articles and reviews. Thanks a bunch for sharing your webpage.

Leave A Response »