web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Programul „Cunoaște-ți Țara”. Basarabenii iau la pas întreaga Românie

Liviu G. Stan 21 iulie 2017 2

 

Peste 600 de cetățeni ai Republicii Moldova vizitează în acest final de săptămână cele mai cunoscute obiective turistice din București, Iași, Cluj, Timișoara și Valea Prahovei. Participanții la programul „Cunoaște-ți Țara” sunt întâmpinați de reprezentanți ai autorităților locale în fiecare oraș în care ajung.

Sursă foto: incomod-media.ro

Sursă foto: incomod-media.ro

În București, 200 de persoane au fost primite la Parlamentul României de deputați care fac parte din grupul „Prietenii Unirii”, se arată într-un comunicat de presă al Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Programul național <<Cunoaște-ți Țara>> contribuie la familiarizarea basarabenilor cu realitățile din România. Fiecare basarabean care vizitează pentru prima dată un oraș din România are ocazia să își formeze propriile păreri despre cum se trăiește în partea aceasta de Prut, despre cele mai cunoscute atracții turistice și obiective de ordin istoric, dar și despre viața de zi a românilor din țară”, a declarat Alexandru Rotaru, președinte executiv al Platformei Unioniste Acțiunea 2012, responsabil de programul „Cunoaște-ți Țara”.

În București, după ce, vineri, participanții la programul „Cunoaște-ți Țara” vizitează Patriarhia Română și au oportunitatea de a vedea Capitala din autocarele turistice, sâmbătă vor afla mai multe lucruri despre Centrul Vechi.

În cadrul unui tur ghidat, vor vizita Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, și vor fi martorii celui mai mare spectacol aviatic din România, care are loc pe Aeroportul Internațional Băneasa.

Programul național „Cunoaște-ți Țara” se află la cea de-a doua ediție. În 2017, peste 40.000 de basarabeni au vizitat timp de câte trei zile cele mai cunoscute atracții turistice din toate regiunile țării. Anul acesta, în cadrul tururilor sunt așteptați să ajungă în România peste 60.000 de basarabeni.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Petru Hasnaș 2 iunie 2018 at 09:41 - Reply

    Ce călătorii se organizează în luna iunie 2018

Leave A Response »