web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vicepremierul Rusiei amenință Rep. Moldova cu declanșarea unui război

Iulia Modiga 21 iulie 2017 1

 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a reacționat cum îi stă în obișnuință – cu promptitudine – la adoptarea de către Parlamentul de la Chișinău a declarației de retragere a trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova.

Apropo, Parlamentul Georgiei, de asemenea, înainte de a ataca Osetia de Sud și pacificatorii noștri, a cerut evacuarea lor”, a scris Rogozin pe contul său de Twitter.

Astfel, oficialul rus a trasat o paralelă între Republica Moldova și Georgia, care în 2008 a fost invadată militar de Federația Rusă, după o încercare  de a înlătura trupele ruse din regiunea separatistă Osetia de Sud.

Declarația prin care se solicită retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova a fost votată cu 61 de voturi, după ce Partidul Socialiștilor a părăsit Parlamentul.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. mereu Român 21 iulie 2017 at 17:16 - Reply

    Spre deosebire de Georgia, R.Moldova nu are graniță comună cu Rusia, Transnistria fiind doar o enclavă între Moldova și Ucraina.
    De remarcat frăția dintre Dodon și Rogozin, ambii având mari goluri de cunoștințe cu privire la originile moldovenilor, unul din interes (Rogozin), celălalt din ignoranță (Dodon), goluri compensate însă cu mult, mult tupeu. Altfel spus, cine e mai obraznic, are dreptate.

Leave A Response »