web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Pentagonul, îngrijorat de politica Rusiei în relația cu Rep. Moldova

Iulia Modiga 25 iulie 2017 2

 

Pentagonul continuă să exprime îngrijorări privind politica Federației Ruse în raport cu Ucraina, Republica Moldova și Georgia, a declarat președintele Comitetului Întrunit al șefilor de Stat Major din SUA, Joseph Dunford.

Sursă foto: .pbs.org

Sursă foto: .pbs.org

Oficialul american a declarat, în cadrul unui forum de securitate care s-a desfășurat în weekend în Colorado, că „Rusia continuă să reprezinte o amenințare pentru Ucraina, din cauza programului său de modernizare a forțelor armate, armelor nucleare și acțiunilor în spațiul cibernetic”, transmite Infotag.

„SUA trebuie să fie pregătite să prevină un atac nuclear din partea Rusiei. Configurația internațională a ajuns la cel mai înalt punct de instabilitate de după cel de-al II-lea Război Mondial. De aceea, trebuie să fortificăm NATO, pentru a preveni acțiunile Rusiei”, a remarcat generalul american.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. EuRo 25 iulie 2017 at 11:12 - Reply

    Numai Dodon nu este îngrijorat, el știind mai „bine” cum e cu socotelile acestei lumi și decât Uniunea Europeană, și decât NATO, și acceptând totodată că doar Rusia știe mai bine ca toți ceilalți la un loc. La o singură întrebare nu poate însă răspunde micul dictator bolșevic: Dacă el și Rusia au dreptate, cum se face că aici se trăiește mult mai prost decât în mult hulitul Occident, așa cum dealtfel s-a trăit și în perioada de glorie a regimului sovietic ce tot ei încearcă acum să îl resusciteze ?

  2. important source 14 iunie 2018 at 12:19 - Reply

    I just want to say I am just newbie to blogs and actually enjoyed this blog. Almost certainly I’m planning to bookmark your site . You actually have really good posts. Thank you for sharing with us your web site.

Leave A Response »