web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Candu, despre recuperarea „miliardului furat”: „Nu va dura cu siguranță 25 de ani”

Liviu G. Stan 27 iulie 2017 2

 

Președintele Parlamentului de la Chișinău, Andrian Candu, a vorbit într-un interviu pentru Deutsche Welle despre recuperarea „miliardului furat”.

Oficialul de la Chișinău susține că din banii delapidați ar putea fi recuperate circa 600 milioane de dolari în mai puțin de 25 de ani.

„Cred că cu efortul multi-instituțional, dar și cu ajutorul partenerilor noștri externi noi vom reuși să recuperăm o mare parte din acel miliard, care din ultimele informații furnizate de compania Kroll, ar fi de 600 de milioane. Dar nu contează cifra, ci progresul, iar la ora actuală am recuperat fizic peste 1 miliard de lei, bani care urmează să fie redirecționați pentru cumpărarea hârtiilor de valoare de la Banca Națională, pentru a nu plăti și dobânda pe ele. Pe de altă parte avem mai multe active înghețate, care procedural trebuie să treacă prin instanțe, ca să putem obține decizii irevocabile de condamnare pentru cei care au fost implicați în această fraudă, ca să putem vinde acele active. Aici vorbim de o valoare nominală de piață de aproape 3 miliarde de lei moldovenești. Totodată, în septembrie vom aproba și strategia pe care o va propune Kroll și vom începe recuperarea pe diferite jurisdicții, care au fost identificate ca fiind peste hotare. Acest proces va dura poate puțin mai mult, dar cu siguranță nu 25 de ani”, explică în interviu Andrian Candu.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. Haz de necaz 27 iulie 2017 at 14:44 - Reply

    Pentru unii oameni, precum Adrian Candu, principiul de viață este că mai bine minți frumos decât să spui un adevăr dureros. Banii aceștia nu se vor mai recupera niciodată, iar domnul Candu știe foarte bine acest lucru. Atunci de ce încearcă să ne amăgească ?

  2. Get the facts 14 iunie 2018 at 05:14 - Reply

    I simply want to say I’m very new to blogging and site-building and actually liked your web blog. Likely I’m going to bookmark your blog . You amazingly have fantastic well written articles. Kudos for revealing your web site.

Leave A Response »