web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rogozin va fi așteptat cu proteste la Chișinău

Liviu G. Stan 28 iulie 2017 2

 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, invitat de președintele Republicii Moldova Igor Dodon să participe la festivitățile dedicate evenimentelor dedicate aniversării a 25 de ani de la începutul operațiunii de menținere a păcii în regiunea transnistreană, va ajunge vineri la Chișinău. Aterizarea avionului cu care soseşte este programată pentru ora 14:00.

Sursă foto: ziarulnational.md

Sursă foto: ziarulnational.md

Ca și în alte dăți, oficialul rus nu va fi întâmpinat cu „pâine și sare”, așa cum obișnuiește tradiția, ci cu „proteste și sare”.

Combatanții de la Nistru, dar și organizațiile unioniste au anunțat pentru vineri, la ora 12:00, un protest la aeroport, prin care vor încerca să nu-i permită lui Rogozin intrarea în Republica Moldova.

Totodată, ei au spus că astfel vor să dea „un cartonaș roşu” președintelui pro-rus Igor Dodon, numindu-l un pe oficialul de la Moscova un „mercenar”.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. EuRo 28 iulie 2017 at 11:24 - Reply

    ” 25 de ani de la începutul operațiunii de menținere a păcii în regiunea transnistreană”

    Chiar nu vă este deloc rușine de această formulare plină de falsuri grosolane? Cei 25 de ani de ocupație rusă voi așa îi vedeți ?

  2. ” 25 de ani de la începutul operațiunii de menținere a păcii în regiunea transnistreană” 28 iulie 2017 at 11:42 - Reply

    ” 25 de ani de la începutul operațiunii de menținere a păcii în regiunea transnistreană”
    O formulare care rimează straniu și nefericit cu „istoria moldovenilor”, „limba moldovenească” și „poporul moldovenesc” aduse aici în dar de „trupele eliberatoare”, azi „trupe pacificatoare”.

Leave A Response »