web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dodon: Este puţin probabil că Rep. Moldova să adere la Uniunea Eurasiatică

Liviu G. Stan 30 iulie 2017 3

 

Este puțin probabil ca Republica Moldova să adere la Uniunea Economică Eurasiatică în următorii 3-4 ani, a declarat președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, într-un interviu oferit agenției Reuters.

Şeful administraţiei prezidenţiale de la Chişinău a precizat: „Foaia de parcurs pentru a adera la Uniunea Economică Euroastică este foarte complicată. Sper că până la sfârșitul anului 2017 vom obține statutul de observator”.

La începutul lunii aprilie, președintele Igor Dodon a semnat un acord de colaborare cu Uniunea Economică Eurasiatică, dominată de Moscova, care însă a fost contestat de majoritatea parlamentară, dar și de experți, deoarece nu are nicio valoare juridică.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. Celor ce nu au învățat nimic din greșelile istoriei ... 30 iulie 2017 at 15:07 - Reply

    Celor ce nu au învățat nimic din greșelile istoriei, le e dat să le repete la nesfârșit. Obsesia maladivă pe care Igor Dodon o are pentru de refacerea ideologiei sovietice în Republica Moldova și insistența cu care încearcă să plaseze această bucată de țară mereu alături de Moscova, trădează marile carențe educaționale ale acestui individ. Este prea târziu de explicat lui Igor Dodon că cei care l-au crescut în minciună și demagogie în loc de educație, și-au bătut joc de el. Faptul că el este un ratat nu poate fi o scuză și nici nu îi dă dreptul să distrugă un neam întreg, nici să condamne generațiile ce vin prin decizii luate din incultură, sau poate numai din ambiția de a contrazice realitatea, substituind, înlocuind, falsificând, mimând etc. etc. …

  2. despre Dodon 30 iulie 2017 at 17:16 - Reply

    Este puțin probabil ca Dodon să se deștepte vreodată.

  3. hop over to this web-site 14 iunie 2018 at 03:40 - Reply

    I simply want to mention I am newbie to blogging and site-building and certainly savored you’re page. Probably I’m likely to bookmark your website . You absolutely have incredible stories. Regards for sharing your website page.

Leave A Response »