web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Comandantul trupelor armate ale SUA în Europa, comentariu despre cei 1500 de militari ruși de pe teritoriul Rep. Moldova

Iulia Modiga 1 august 2017 3

 

Generalul Ben Hodges, comandantul trupelor armate ale SUA în Europa, a discutat într-un interviu acordat publicației ucrainene Censor.net despre invazia rusească, strategia militară a Statelor Unite pentru Ucraina, dezvoltarea armatei ucrainene și prioritățile în reformarea domeniului militar de către Kiev, după modelul american. Totodată, Hodges a făcut un comentariu referitor la armata rusă staționată în regiunea transnistreană.

Potrivit generalului american, presiunea Rusiei asupra vecinilor săi vine pentru a-i împiedica pe aceștia să adere la Uniunea Europeană sau să se apropie de Occident. „În Abhazia sau Osetia de Sud încă sunt 10.000 de soldați ruși care continuă să modifice granițele. 1500 de pacificatori în Transnistria, bineînțeles, care nu sunt pacificatori, reprezintă un grup care menține instabilitatea în jurul Ucrainei. În opinia mea, manevrele Rusiei în Belarus și Districtul Militar Vestic, războiul din Donbas, sunt scheme de presiune. Sunt sigur că obiectivul Rusiei în Ucraina este să fie făcut tot posibilul ca Ucraina să nu adere niciodată la Uniunea Europeană, să nu adere niciodată la NATO și să nu se integreze niciodată cu economia occidentală”, a declarat Ben Hodges.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. EuRo 1 august 2017 at 15:31 - Reply

    Un punct de vedere clar, direct, fără înflorituri sau ocolișuri diplomatice. Lucrurile stau chiar așa. Este bine cunoscută strategia Rusiei de a influența lumea, desigur nu economic, fiind impotentă din acest punct de vedere (deși stă pe munți de resurse naturale de petrol și gaze naturale), ci militar. Lipsa unor orizonturi economice care să asigure un standard ridicat de viață pentru proprii cetățeni, dublată de agresivitatea politico-militară, face din Rusia un stat nedorit, un stat evitat și mai ale sun stat deloc apreciat.

  2. Ellapet 8 iunie 2018 at 02:50 - Reply

    Last Longer Exercises How Long Will Amoxicillin Last Online Propecia Generic online cialis Baclofene Achat Ligne

Leave A Response »