web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Separatiștii de la Tiraspol întind iar mâna spre buzunarul Rusiei. Au nevoie de 40 de mil. de dolari

Liviu G. Stan 2 august 2017 4

 

Separatiștii de la Tiraspol i-au cerut zilele trecute Rusiei 40 de milioane de dolari pentru reforme în administrație, buget, legislaţie şi ameliorarea situaţiei social-economice din regiunea transnistreană.

Foto: InfoPrut

Foto: InfoPrut

Administrația din stânga Nistrului speră că „susţinerea financiară” va fi acordată în curând, potrivit pretinsului „premier” din regiune, Alexandr Martînov, relatează Deschide.md.

„Am apelat la Federația Rusă pentru a cere sprijin economic. Sperăm foarte mult că o astfel de susținere financiară ne va fi acordată în scurt timp. Vorba este despre 40 de milioane de dolari, sumă care este foarte necesară pentru perioada de realizare a reformelor”, a spus Martînov într-un interviu acordat postului de televiziune ROSSIA-24.

Oficialul a acentuat că reformele au început deja și sunt realizate în cooperare cu experți ruși.

„Guvernul Transnistriei, împreună cu alte organe ale puterii, a întreprins măsuri datorită cărora am reușit reducerea deficitului bugetar, am reușit să sporim transparența bugetului și a sistemului de finanțe”, a subliniat Alexandr Martînov.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

4 Comments »

  1. Vest-Est 2 august 2017 at 13:49 - Reply

    Frumoase vorbe. Rusia știe însă că în spatele lor se ascund organizații de tip mafiot, crima organizată, devalizare de fonduri, toate acestea fiind racordate la robinetul rusesc. În spatele naționalismului rusesc oficial transnistrean se ascunde multă mizerie, iar pretinsele reforme sunt doar niște cuvinte pe hârtie puse așa, să dea bine. Poziția geo-strategică a Transnistriei este însă foarte importantă pentru Rusia, încât aceasta din când în când se lasă mințită frumos de autoritățile de la Tiraspol și le mai virează o sumă de bani, fiecare parte crezând că a mai câștigat timp păcălind-o pe cealaltă. Republica Moldova trebuie să înțeleagă că nu are alternativă, Uniunea Europeană fiind singura soluție pentru o viață mai bună.

  2. News 2 august 2017 at 13:52 - Reply

    Moldova încearcă să ia atitudine. Rogozin persona non grata în Republica Moldova.

  3. see post 14 iunie 2018 at 04:19 - Reply

    I simply want to tell you that I am new to blogs and seriously enjoyed this web blog. Very likely I’m likely to bookmark your site . You actually have beneficial articles. Thank you for sharing your web-site.

Leave A Response »