web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Prospăt interzisul Rogozin, program de „jeluire” la Moscova pe umărul lui Krasnoselski

Liviu G. Stan 3 august 2017 2

 

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin susține că autoritățile de la Chișinău ar încerca să aplice o lovitură așa-zișilor „pacificatori” ruși din regiunea transnistreană.

Sursa foto: Reuters

Oficialul rus a făcut această afirmație în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o, miercuri, la Moscova, cu liderul separatiștilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, relatează agenția Interfax.

Potrivit lui Dmitri Rogozin, singurii care s-ar fi opus reizbucnirii unui conflict pe Nistru, dar și provocărilor împotriva separatiștilor sunt „pacificatorii”ruși, „care stau de nădejde”.

La rândul său, Vadim Krasnoselski a calificat drept extrem de periculoasă decizia Curții Constituționale a Republicii Moldova, conform căreia trupele ruse se află ilegal în regiunea transnistreană, precum și recenta declarație a Parlamentului de la Chișinău cu privire la retragerea militarilor ruși din regiune și transformarea operațiunii de menținere a păcii într-o misiune de observatori civili sub mandat internațional.

„Eu observ dorința de a elimina contingentul rusesc de pe teritoriul Transnistriei”, a declarat Vadim Krasnoselski.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. mereu Român 3 august 2017 at 12:44 - Reply

    Pacificatori ? Cei care au creat Transnistria nu pot fi numiți pacificatori. Ei sunt ocupanți.

  2. why not try these out 14 iunie 2018 at 11:39 - Reply

    I simply want to mention I am new to blogging and truly enjoyed this blog. Likely I’m likely to bookmark your blog post . You really have incredible writings. With thanks for sharing with us your blog.

Leave A Response »