web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Deputat de la București: „Așteptăm ca Moscova să îi retragă lui Rogozin calitatea de reprezentant special al președinției ruse pentru negocierile în chestiunea regiunii transnistrene”

Iulia Modiga 3 august 2017 2

 

Deputatul în Parlamentul României Constantin Codreanu, preşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării şi cetăţean al celor două state româneşti, salută decizia guvernului de la Chisinău de a-l declara pe vicepremierul Federaţiei Ruse, persona non grata în Republica Moldova, și își exprimă speranța ca Moscova să îi retragă lui Rogozin calitatea de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru negocierile în chestiunea regiunii transnistrene.

Sursă foto: karadeniz-press.ro

Sursă foto: karadeniz-press.ro

Salut decizia care a precedat solicitarea adresată în timpul protestului la care am participat în urmă cu câteva zile la Aeroportul Intențional din Chișinău. Poziția luată reprezintă un gest de normalitate la adresa unei persoane care a declarat public faptul că a luptat cu arma în mână în războiul moldo-rus din anul 1992. Ca membru al grupului de prietenie cu Rusia din Camera Deputaților, îmi doresc o relație de parteneriat bazată pe respect reciproc și tocmai de aceea regret enorm faptul că la Moscova Rogozin mai are parte de susținere. În cultura politică rusă, să admiți că faci o greșeală, pare că e considerat un semn de slăbiciune. Așteptăm, pe cale de consecință, o decizie și din partea guvernului rus de retragere a calității lui Rogozin de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru negocierile în chestiunea regiunii transnistrene, ca semn de forță și progres al acestui popor”, a transmis parlamentarul.

Dmitri Rogozin, invitat de către președintele Igor Dodon să participe, în regiunea separatistă transnistreană, la evenimentele dedicate împlinirii a 25 de ani de la începutul așa-zisei misiuni de menținere a păcii pe Nistru, a fost nevoit să se întoarcă la granița dintre Romania și Ungaria și să revină în Rusia, acesta având interdicție de a zbura în spațiul Uniunii Europene.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. mereu Român 3 august 2017 at 12:49 - Reply

    Măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, Republica Moldova ia atitudine împotriva Rusiei ca un stat cu adevărat independent, egal al celorlalte state, care își urmărește cu pragmatism (nu cu umilință) interesele.

  2. view 14 iunie 2018 at 11:31 - Reply

    I just want to say I am all new to blogging and site-building and actually liked you’re web page. Likely I’m going to bookmark your blog . You amazingly come with good article content. Appreciate it for revealing your web site.

Leave A Response »