web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bașcanul Irina Vlah deplânge soarta de interzis a lui Rogozin

Liviu G. Stan 3 august 2017 3

 

Bașcanul autonomiei găgăuze, Irina Vlah, condamnă decizia Chișinăului de a-l declara pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin persona non grata.

„Poziția pe care a luat-o Chișinăul în legătură cu parteneriatul moldo-rus nu reprezintă atitudinea reală a locuitorilor din UTA Găgăuzia și a întregii societăți moldovenești față de norodul rus și de conducerea Federației Ruse”, se arată într-o Notă publicată pe pagina oficială a conducerii UTA Găgăuzia.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. mereu Român 3 august 2017 at 12:39 - Reply

    Nu mi-aduc aminte ca Irina Vlah să deplângă situații identice din trecut în care au fost implicați cetățeni români sau chiar studenți moldoveni care studiază în România. D-nei bașcan i se potrivește foarte bine povestea cu ocaua lui Cuza. Cei ce repetă greșelile trecutului …

  2. EuRo 3 august 2017 at 13:22 - Reply

    Irina Vlah a fost primită în România la Palatul Parlamentului, i s-a acordat atenție, onoruri și mai ales ajutoare materiale din partea statului frate, iar ea tot cu rușii trage. Ce ne-au dat rușii în afară de instabilitate, arme, moarte ? E vremea ca minoritatea găgăuză să învețe să construiască, iar pentru a clădi va avea tot sprijinul. Rusia e departe, aici nu poate ajunge decât ca stat expansionist, iar drept daruri nu ne poate aduce nimic în afară de arme, nefiind nici pe departe un model economic, politic sau democratic. Șansa minorităților inclusiv găgăuze este alături de majoritatea etnică românească, în Europa.

  3. next 14 iunie 2018 at 12:16 - Reply

    I simply want to mention I am just all new to weblog and absolutely savored this page. Almost certainly I’m want to bookmark your blog . You absolutely come with outstanding articles and reviews. Thanks a lot for revealing your web page.

Leave A Response »