web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

O nouă înfrăţire la orizont: raionul Teleneşti, din Rep. Moldova, şi judeţul Neamţ, din România

Liviu G. Stan 6 august 2017 3

 

Raionul Telenești a făcut recent un prim pas spre înfrățire cu Județul Neamț, România, relatează 10TV

Raionul Telenești a fost reprezentat de către Diana Manoli, președintele raionului, și Valeriu Lazarenco, specialist principal în probleme juridice din cadrul Aparatului Președintelui raionului.

Mesaje de apreciere și de sprijin din partea conducerii Consiliului Județean Neamț au fost transmise de către Oana Bulai, Administrator Public al Județului Neamț și Laurențiu Dulamă – Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

Ambele părți sunt convinse că relațiile dintre cele două entităţi administrative oferă oportunități excepţionale pentru promovarea cooperării și schimbului de bune practici interadministrative.

Acordul de Cooperare care va fi semnat, cuprinde următoarele domenii: admiministrație publică și dezvoltare locală, cultură, economie, tineret, educație, sport, turism, social, accesare de fonduri europene, protecția mediului înconjurător, transport.

Aceste obiective vor putea fi îndeplinite prin elaborarea anuală a planurilor de activități, care vor prevedea acțiuni comune, schimburi de experiență între Autoritățile Publice Locale și structurile de specialitate subordonate acestora, diferite târguri, derularea unor proiecte de dezvoltare economică și socială.

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. Înfrățirea cu și fără ghilimele 6 august 2017 at 17:52 - Reply

    Asta în timp ce cuplul Dodon-Rogozin pun la cale la Teheran un altfel de „înfrățire”, în care trupele „pacificatoare” vor avea și ele un rol.

    • Înfrățirea cu și fără ghilimele 6 august 2017 at 18:29 - Reply

      Cuplul Dodon-Rogozin pune la cale nu doar înfrățirea, ci însăși viitorul Rep. Moldova. Asta dacă instituțiile democratice de la Chișinău (Parlament, Guvern, Curte Constituțională) nu vor fi cu un pas înainte spre a zădărnici eforturile tot mai disperate ale lui Ianukovici de Moldova ce își spune Igor Dodon.

Leave A Response »