web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Curat murdar: Socialiștii lui Dodon nu renunță la cetățenia română

Iulia Modiga 9 august 2017 8

 

Deși președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, susținea că deputații socialiști care dețin cetățenia română vor renunța la aceasta, iată că Dodon nu reușește să se impună în fața propriilor parlamentari și câțiva dintre ei preferă să își asigure toate beneficiile care decurg din a fi cetățeni ai României, deci, europeni.

Șase deputați socialiști continuă să se bucure de calitatea de cetățean european, dar având o poziție anti-europeană. Cei care dețin dublă cetățenie sunt: Alla Dolință, Corneliu Furculița, Anatolie Labuneț, Radu Mudreac, Ghenadi Mitriuc și Adrian Lebedinschi, relatează Timpul.

Pe lista PSRM sunt cinci deputaţi din actualul Legislativ care deţin cetăţenia altui stat: este vorba despre doi deputaţi care deţin dublă cetăţenie, adică sunt cetăţeni ai Republicii Moldova şi ai României, doi deputaţi au şi cetăţenia statului bulgar, iar un deputat este cetăţean al Federaţiei Ruse. Sperăm ca procedura de renunţare la cetăţenia altui stat să fie încheiată până la sfârşitul acestui an”, declara Igor Dodon la finalul anului 2016.

Însă, viața bate declarațiile. Asociația Presei Independente a solicitat Autorității Naționale pentru Cetățenie din România (ANCR) informația despre deputații socialiști care dețin în prezent cetățenia statului român. ANCR a răspuns că șase din cei 24 de parlamentari din lista socialiștilor sunt cetățeni români.

Citiți aici mai multe detalii despre socialiștii care insultă România de fiecare dată când au ocazia, dar care dețin cetățenia română.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

8 Comments »

 1. Celor formați să creadă că pot trăi mai bine, speculând ... 9 august 2017 at 15:10 - Reply

  Așadar moldovenismul de inspirație sovietică propovăduit de socialiști nu este crezut nici măcar de aceștia. Atunci care este scopul ? Desigur, electoral. Unui popor mințit jumătate de secol că ar fi moldovenesc și nu român, este mai eficient din punct de vedere electoral să-i speculezi neștiința decât să îl îndrumi, să îl ajuți să se ridice. Să educi un popor, necesită timp. Ideologia socialiștilor este că mai bine îi spui acelui popor ce vrea să audă, iar acesta te va adula, te va vota. Igor Dodon știe să speculeze, dar nu spre binele acestui popor ci numai pentru binele personal și al formațiunii pe care o conduce. Trist dar adevărat.

 2. EuRo 9 august 2017 at 15:43 - Reply

  Până unde merge manipularea acestor ziși „socialiști”. Până unde le merge bine. Ei susțin că atitudinea lor este în numele statalității, dar în cazul lor, vai, interesul personal primează chiar și asupra acestei statalități. Spun ei uneori: „suntem moldoveni și vorbim limba moldovenească pentru că trăim în statul independent Republica Moldova, și orice stat independent trebuie să aibă un popor și o limbă proprie”. Alteori spun și mai simplu: „așa este scris în Constituție”. Deci nimeni nu trebuie să judece, doar să execute. Judecă doar cei care fac legi, dar și atunci numai dacă sunt socialiști. Acestea ar fi pretențiile socialiștilor de la „poporul moldovenesc” pe care ei vor să îl păstorească. De curând însă, Curtea Constituțională a decis că denumirea limbii ce o vorbim cade în seama specialiștilor, care au decis prin vocea Academiei Moldovei că este LIMBA ROMÂNĂ. În plus aceeași Curte Constituțională a mai spus că Declarația de Independență (cea arsă de Voronin în aprilie 2009) primează în fața oricărei alte legi ulterioare, iar acolo se spune clar că vorbim LIMBA ROMÂNĂ. Desigur, socialiștii cu Dodon în frunte, de data aceasta vor ignora statalitatea (de care tot ei se cramponează când interesele le-o cer), trecând peste decizia Curții Constituționale dar și a Academiei Moldovei, preferând să ne mintă mai departe „moldovenește”. Și ce pretenții mai putem avea atunci de la un om care s-a dezis până și de limba mamei, în numele unei statalități de care ține cont, dar numai când îi convine ? Genul acesta de oameni, alunecoși, care cad mereu în picioare și care nu au nimic sfânt în ei atunci când își urmăresc anumite scopuri, se potrivește perfect inclusiv cu lipsa de respect față de istoria noastră sau față de culorile noastre naționale pe care anii trecuți insistau să le schimbe. Erau alergici la tricolor. Acum nu mai sunt. Consecvență-inconsecvență, iată balansul periculos pe care niște indivizi puși doar pe căpătuială îl fac călcând în picioare un popor.

 3. Popa Duhu dela Mânăstirea Căpriana 9 august 2017 at 15:48 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 4. mereu Român 10 august 2017 at 09:28 - Reply

  Personaje precum Igor Dodon și cei din jurul acestuia, simbolizează perfect dezastrul uman și intelectual lăsat în Basarabia de ocupația rusească.

 5. Ienăchiță Văcărescu 10 august 2017 at 09:29 - Reply

  Urmaşilor mei Văcăreşti!
  Las vouă moştenire:
  Creşterea limbei românești
  Şi-a patriei cinstire.

 6. EuRo 10 august 2017 at 19:01 - Reply
 7. internet 14 iunie 2018 at 12:50 - Reply

  I simply want to say I am very new to blogging and really liked your web-site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You absolutely come with fabulous posts. Thanks a bunch for sharing with us your web site.

Leave A Response »