web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Dezvăluiri despre Republica Moldova, la Ateneul din Iași

Iulia Modiga 23 august 2017 2

 

Cartea „Blocați în labirint” semnată de președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 George Simion va fi lansată duminică, ora 18:00, la Ateneul din Iași. Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Cartea „Blocaţi în labirint” este o experienţă editorială unică, dedicată în primul rând cetăţenilor Republicii Moldova. Lucrarea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru şi explică motivele pentru care este ultimul stat din Europa.

Apariția editorială „Blocati in labirint” a fost lansată în mai multe orase din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Göteborg. În România, cartea a fost lansată până în prezent la București, Timișoara, Sibiu, Arad, Oradea, Târgoviște. În Republica Moldova, prima lansare a avut loc la Chișinău.

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

  1. find here 14 iunie 2018 at 12:06 - Reply

    I just want to mention I am just newbie to weblog and truly loved this blog. Almost certainly I’m want to bookmark your website . You amazingly have terrific article content. Kudos for revealing your blog.

Leave A Response »