web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

MAEIE: ONU va examina cererea de retragere a trupelor ruse de pe teritoriul Rep. Moldova

Liviu G. Stan 25 august 2017 1

 

Adunarea Generală a ONU va examina la începutul sesiunii anuale din luna septembrie cererea Republicii Moldova privind includerea în agenda Adunării Generale a ONU a unui punct intitulat “Retragerea forţelor militare ruse de pe teritoriul Republicii Moldova”.

Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău precizează că este vorba de staționarea ilegală a Grupului operativ al Forțelor Armate a Federației Ruse (GOTR) pe teritoriul Republicii Moldova în ultimii 25 de ani, fapt care contravine prevederilor constituționale, neutralității permanente, suveranității și principilor imperative ale dreptului internațional.

„Inițiativa Republicii Moldova nu pune în discuție și nu urmărește retragerea militarilor ruși care fac parte din forța trilaterală de menținere a păcii care operează în zona de securitate din regiunea transnistreană. Toate informațiile în acest sens vehiculate recent în mass-media, în particular din Federația Rusă, distorsionează atât esența inițiativei Republicii Moldova la ONU, cât și a stipulărilor textuale ale documentelor transmise Secretarului General al ONU”, se spune într-un comunicat al MAEIE.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Ellapet 2 iunie 2018 at 01:19 - Reply

    Reputable Online Levitra tadalafil cialis from india Secure Ordering Isotretinoin Pills In Internet Kamagra Pill

Leave A Response »