web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Primarul Sectorului 1 din București: Românii din R. Moldova și Cernăuți trebuie protejați

Iulia Modiga 26 august 2017 1

 

Edilul Sectorului 1 din București, Daniel Tudorache, consideră că autoritățile României trebuie să îi susțină pe românii din Republica Moldova și nordul Bucovinei.

Tudorache a vorbit vineri într-un interviu acordat DCNews despre recentul eveniment care a avut loc la Parlamentul de la București, organizat de Platforma Unionistă Acțiunea 2012: lansarea Alianței pentru Centenar.

Am fost la acea întrunire, care a avut loc la Palatul Parlamentul, duminica trecută. Trebuie să-i sprijinim – acesta este punctul meu de vedere. Românii din Moldova, din Cernăuţi trebuie să-i protejăm şi să-i ajutăm într-un fel. Acum vorbim strict de Chişinău, undeva în luna mai-iunie, m-am întâlnit cu primarul Chişinăului de la acea dată. Noi avem o legătură şi cu Consiliul Municipal, ne-am înfrăţit la acea dată. Am avut o discuţie împreună cu Chirtoacă, erau de faţă şi colegi – eu le spun colegi chiar dacă sunt din alt partid – era şi domnul Buşoi de faţă. Ne-am exprimat dorinţa să-i sprijinim, să vină cu proiecte la Primărie şi, în baremul de un milion de euro, le sprijinim proiectele”, a declarat primarul Sectorului 1.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »