web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Bookfest revine la Chișinău: 50.000 de titluri din Țară, proiecții de filme, întâlniri cu scriitori

Iulia Modiga 29 august 2017 0

 

Salonul de Carte Bookfest Chișinău își deschide miercuri porțile. Evenimentul a ajuns la a doua ediție și are loc în contextul Zilei Limbii Române, în perioada 30 august-3 septembrie, la Moldexpo.

Ca și precedenta ediție, Salonul de Carte este organizat de un consorțiu de parteneri din România și Republica Moldova condus de Ministerul Culturii, Educației și Cercetării de la Chișinău, Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, Asociația Editorilor din România, Uniunea Editorilor din Republica Moldova și Biblioteca Națională a Republicii Moldova.

Bookfest trece Prutul cu o ofertă de peste 50.000 de cărți numai de la editurile din România, și alte câteva zeci de mii de cărți de la editurile din stânga Prutului.

Organizatorii anunță că cei mici vor fi vedetele Bookfest, pentru că majoritatea standurilor vor avea titluri și reduceri speciale la cărțile destinate elevilor, 1 septembrie fiind și prima zi de școală în Republica Moldova.

La Salonul de Carte vor rula trei documentare video realizate de AGERPRES, vor fi expuse imagini din arhiva fotografică a agenției, precum și albume de fotografie.

Documentarul „România, drumul de la patimi la lumină” va fi proiectat joi, 31 august, de la ora 18:00, „Descoperă România cu Peter Hurley” — vineri, 1 septembrie, de la ora 15:00, iar documentarul „Tărâmul dintre ape” va rula sâmbătă, 2 septembrie, ora 18:00.

Intrarea la Salonul de Carte Bookfest este liberă.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »