web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Alexandru Tănase îi răspunde lui Dodon: „Lepădătură este cel care se gudură slugarnic la picioarele dușmanilor”

Liviu G. Stan 30 august 2017 2

 

Fostul președinte al Curții Constituționale a Republicii Moldova, Alexandru Tănase, i-a replicat președintelui Igor Dodon care a declarat recent că cei care militează la Chișinău pentru Unirea cu România „sunt niște lepădături”.

„Lepădătură este cel care se leapădă de neamul său, de cultura sa și care se gudură slugarnic la picioarele dușmanilor”, a spus Alexandru Tănase, citat de Timpul.

Fostul președinte al CCM mai susține că „lepădătură este cel care atunci când un porc i-a făcut cetățenii țării sale „țigani”, în loc să-i raspundă cu demnitate, a zburat la mii de kilometri ca sa-i lingă pantofii. Lepădătură este cel care-i decorează pe cei care ți-au împușcat frații și surorile cu ordine de stat a țării tale”.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

2 Comments »

 1. Popa Duhu dela Mânăstirea Căpriana 30 august 2017 at 13:55 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. cu prețuire, d-lui Alexandru Tănase 30 august 2017 at 13:59 - Reply

  Alexandru Tănase a dat dovadă de un înalt profesionalism când și-a servit țara în calitate de președinte al Curții Constituționale. Cât despre replica dată lui Igor Dodon, deși corectă, deși potrivită, ar fi de evitat pe viitor. O veche vorbă românească spune să nu intri în aceeași troacă cu porcii, pentru că aceștia vor încerca să te mănânce. Înaltul mediu academic din care face parte d-l Alexandru Tănase, este incompatibil cu mediul bolșevic al trădătorilor de neam în care se scaldă Igor Dodon și cei asemenea lui.

Leave A Response »