web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Alexandru Tănase, despre Dodon: „Ai mers la Teheran, l-ai pupat într-un loc, ți-ai cerut scuze și ai venit înapoi”

Liviu G. Stan 1 septembrie 2017 3

 

Fostul președinte al Curții Constituționale a Republicii Moldova, Alexandru Tănase, a fost rugat să comenteze cât de corect a procedat Guvernul și Parlamentul boicotând ședința Consiliului Suprem de Securitate convocată de președintele Igor Dodon, relatează Agora.

„În abstract aș răspunde într-un fel, dar dacă vorbim la particular eu văd un cu totul alt răspuns. Situația când un nesimțit îți face cetățenii țigani și tu în loc să-l pui la punct, ca șef de stat, pentru a fi respectat, zbori la Teheran și-i sufli praful de pe pantofi și-ți pui poze pe Facebook… Nu cred că un președinte trebuie să procedeze în felul ăsta”, a declarat Alexandru Tănase în emisiunea „Important” de la TVC 21.

Tănae a mai precizat că, în situația când Guvernul ia decizia să-l declare pe un demnitar persona non-grata, un șef de stat nu are decât să se conformeze cu această situație.

„Ai mers la Teheran, l-ai pupat într-un loc, ți-ai cerut scuze și ai venit înapoi. Nu ai ce să pui asemenea subiect pe agenda Consiliului de Securitate. Nu ai ce să scoți la tablă miniștri, procurori, și așa mai departe. Un șef de stat nu-și poate permite ce face domnul Dodon. Să-și permită să-l amenințe pe șeful SIS după expulzarea diplomaților ruși: că va face pușcărie pentru că a expulzat doi diplomați ruși suspectați de acțiuni împotriva statului nostru. În mod normal, unde toate lucrurile sunt normale, nici reprezentanții guvernului nu ar fi boicotat această ședință. De-a lungul celor 26 de ani, nu cred că am avut așa situații. În situația în care ai un președinte cum îl ai, instrumentariul pe care-l folosești ca să-l pui la punct trebuie să fie unul adecvat. Ar fi fost un dezastru ca să transformi în farsă: ca să-și poată trage pe Facebook (poze) și să-i scrie lui Putin un SMS că a certat moldovenii că l-au declarat persona non-grata pe Rogozin. Este inadmisibil așa ceva”, a subliniat fostul președinte al Curții Constituționale.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

 1. Popa Duhu dela Mânăstirea Căpriana 1 septembrie 2017 at 11:42 - Reply

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬
  =====BUCOV­INA DE NOR­D========

  ——— ♥ȘI TO­ATĂ BASAⱤA­BIA E ⱤOM­NIA♥ ———–

  —————♥—♥—♥­—RE-U N I ­R E!—♥—♥—♥­———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬­▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬­▬▬▬▬▬▬

 2. EuRo 1 septembrie 2017 at 15:27 - Reply

  Dar oare câți alde dodoni sunt care să vadă lucrurile pe dos ? Vorbitori de „limbă moldovenească” ce cunosc numai cuvinte … rusești ? Sau chiar autohtoni veritabili, dar săraci cu duhul ? De fapt aceasta este descrierea situației existente, care a făcut posibilă cocoțarea în funcția de Președinte a unui infractor însetat să parvină prin orice mijloace ?

Leave A Response »