web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

UE va implementa în Rep. Moldova 7 proiecte Twinning în valoare de 7 milioane de euro

Iulia Modiga 4 septembrie 2017 0

 

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova va implementa  începând cu septembrie 7 proiecte Twinning noi, care fac parte din Planul Anual de Acțiuni Republica – Moldova – Uniunea Europeană 2013. Valoarea totală a proiectelor constituie 6,85 milioane de euro. 

Până în prezent, Republica Moldova a beneficiat de 31 de proiecte Twinning.  Asistența UE prin intermediul proiectelor Twinning contribuie la îndeplinirea obiectivelor înscrise în Acordul de Asociere UE-Republica Moldova, prin asigurarea resurselor financiare și a intervențiilor de consolidare a capacităților instituționale pentru instituțiile cheie din Republica Moldova, necesare pentru a putea răspunde provocărilor legate de implementarea aquis-ului comunitar, în cadrul AA/DCFTA.

Programul Uniunii Europene de Twinning reprezintă un instrument de cooperare administrativă, menită să sprijine țările candidate și pe cele din vecinătatea UE. Programul îşi propune să ajute ţările beneficiare să dezvolte administraţii moderne şi eficiente, cu structurile, resursele umane şi abilităţi manageriale necesare pentru a implementa Acquis-ul UE. Programul oferă administraţiilor publice din ţara beneficiară posibilitatea de a lucra cu omologii lor din statele membre pentru a facilita transpunerea, consolidarea şi implementarea legislaţiei UE.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »