web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Daniel Ioniță: Republica Moldova, prioritate strategică pentru autorităţile de la Bucureşti

Iulia Modiga 8 septembrie 2017 0

 

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, a avut o întrevedere joi cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip. În cadrul discuțiilor, diplomatul de la București a declarat că Republica Moldova rămâne o prioritate strategică pentru autorităţile României și că interesele Republicii Moldova sunt promovate activ de oficialii români la nivel internațional.

Întotdeauna am simțit că România ne este alături prin suportul său valoros. Sperăm că în continuare vă veți convinge că ați întins o mână de ajutor unei echipe, agenda de reforme a căreia este orientată spre a schimba lucrurile în Republica Moldova și a face opțiunea proeuropeană ireversibilă”, a spus premierul Pavel Filip.

Oficialii au făcut un schimb de opinii şi privind proiectele implementate cu sprijinul României, inclusiv renovarea și dotarea grădinițelor, implementarea serviciului medical de urgență SMURD, renovarea muzeului de Artă din Chișinău, precum și dotarea școlilor cu mijloace de transport. Totodată, părțile au subliniat importanța realizării proiectelor energetice, menționând în special construcția gazoductului Iași – Ungheni – Chișinău, precum și a proiectelor ce țin de interconectarea energetică.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »