web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

(FOTO) Familia Carpenco din Drochia, din nou cu zâmbetul pe buze! Casa construită cu bani din România, inaugurată

Iulia Modiga 10 septembrie 2017 3

 

Zi importantă pentru Rodica Carpenco și cei cinci copii ai săi. După luni de zile în care asociațiile unioniste din România și Republica Moldova au derulat o campanie de strângere de fonduri, sub genericul „O casă pentru o luptătoare!”, pentru a-i asigura familiei trecute prin multe dificultăți o locuință, iată că așteptarea a luat sfârșit. Casa de pe strada Pan Halippa din Drochia a fost inaugurată sâmbătă.

Rodica Carpenco și cele 3 fete și 2 băieți cu vârste cuprinse între nici un anișor și 12 ani au tăiat panglica tricoloră de la noua lor casă în prezența reprezentanților Mișcării Civice Tinerii Moldovei, Platformei Unioniste Acțiunea 2012, Liceului Teoretic „Alexandru cel Bun” din Tighina, a localnicilor și a celor care au ajutat fizic la construcția locuinței.

Proiectul de construcție a casei a fost coordonat de președintele Asociației Tighina, Alexei Paluță.

Rodica Carpenco este supraviețuitoare a violenței domestice și sprijină femeile aflate în aceeași situație prin care a trecut și ea să aibă curajul să vorbească despre fenomen și să îl combată.

Mulțumesc poporului român că nu a rămas indiferent la problemele noastre, le mulțumesc tuturor celor care s-au unit, inimă la inimă, și ne-au ajutat”, a spus Rodica Carpenco.

Datorită eforturilor coordonate ale unioniștilor de pe ambele maluri ale Prutului, copiii Rodicăi vor avea șansa la un trai mai bun și vor avea încredere în viitorul lor.

Ne bucurăm că avem căsuța noastră”, a declarat Andrei, fiul cel mare al Rodicăi Carpenco.

Foto: InfoPrut

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. why not try these out 14 iunie 2018 at 03:10 - Reply

    I simply want to tell you that I am very new to blogging and honestly liked you’re web site. Likely I’m going to bookmark your site . You actually have fantastic article content. With thanks for sharing your blog.

Leave A Response »