web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Proiect / UE dorește să elimine tarifele de Roaming pentru Rep. Moldova

Liviu G. Stan 13 septembrie 2017 0

 

Parlamentul European propune eliminarea tarifelor de roaming între Uniunea Europeană și Republica Moldova, Ucraina și Georgia, se arată într-un proiect de recomandare în perspectiva summitului Parteneriatului Estic, care va avea loc la Bruxelles, pe 24 noiembrie, relatează Radio Free Europe / Radio Liberty (RFE / RL).

Potrivit proiectului de raport referitor la o recomandare a Parlamentului European (PE), adresată Consiliului European, Comisiei Europene și Serviciul European de Acțiune Externă (SEAE), deputații vor „un model «PaE+» [N.R. PaE – Parteneriatul Estic] atractiv pentru țările asociate” care ar putea include „măsuri imediate, cum ar fi preferințe tarifare unilaterale suplimentare, eliminarea tarifelor de roaming între parteneri și UE și dezvoltarea rețelelor în bandă largă de mare capacitate”.

Inițiativa va fi dezbătută pentru prima dată în cadrul reuniunii de joi, 14 septembrie, a Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Parlamentului European.

Chestiunea extinderii prevederii „de tip  roaming la tarife naționale” în Republica Moldova, Georgia și Ucraina a fost discutată de către diplomații UE, potrivit mai multor surse RFE / RL.

Aceștia vor să anunțe, la summit, că UE și partenerii săi vor să elimine tarifele de roaming, dar și să avertizeze cu privire la un calendar de implementar pentru un astfel de proiect în Uniunea Europeană.

În documentația proiectului de recomandare se mai arată că modelul PaE+ ar putea fi oferit și celorlalte trei state din Parteneriatul Estic, Armenia, Azerbaidjan și Belarus, „din momentul în care sunt pregătite pentru astfel de angajamente mai extinse”.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »