web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

În premieră la Chișinău: Forumul Parteneriatului Estic al Centrelor de Cercetare

Iulia Modiga 14 septembrie 2017 1

 

Peste 60 de experți internaționali și locali vor participa, în perioada 21-23 septembrie, la Forumul Parteneriatului Estic al Centrelor de Cercetare (EaP Think Tank Forum) care se va desfășura în premieră în Republica Moldova. Forumul este o inițiativa lansată de Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Institutul Georgian pentru Studii Strategice (GISS) și New Europe Center de la Kiev, în cooperare cu Forumul Societății Civile al Parteneriatului Estic. 

Scopul Forumului este de a crea noi parteneriate între comunitatea de experți din cadrul centrelor de cercetare din UE și a celor șase state ale Parteneriatului Estic pentru a genera un impact maxim în domeniul cercetărilor, elaborării politicilor și eforturilor de promovare a valorilor europene în Republica Moldova. De asemenea, în cadrul evenimentului experții vor analiza provocările și perspectivele viitorului relațiilor statelor Parteneriatului Estic cu Uniunea Europeană și respectiv vor formula un set de recomandări pentru Summit-ul Parteneriatului Estic care va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie la Bruxelles, se menționează într-un comunicat de presă.

Evenimentul este organizat în cadrului unui proiect din cadrul programului de re-grantare al Forumului Societății Civile al Parteneriatului Estic susținut de Uniunea Europeană și National Endowment for Democracy (NED). Proiectul este cofinanțat de Fundația Konrad Adenauer (KAS).

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. More Help 14 iunie 2018 at 06:46 - Reply

    I just want to mention I am new to blogs and really liked you’re page. Likely I’m going to bookmark your blog post . You actually come with excellent posts. Cheers for sharing your blog.

Leave A Response »