web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

S-au înfrățit și au strigat „Trăiască România!”. O localitate din Mureș a bătut palma cu o localitate din Edineț

Iulia Modiga 15 septembrie 2017 0

 

O nouă înfrățire între localitățile de pe cele două maluri de Prut. De data aceasta este vorba despre comuna Chiheru de Jos din județul Mureș și satul Trinca din raionul Edineț. Acordul a fost semnat de edilii celor două unități administrative cu prilejul Zilelor localității mureșene. 

„Trăiască România!”, au scandat cei prezenți la Zilele comunei Chiheru de Jos, martori ai semnării acordului de înfrățire.

Suntem bucuroși să fim alături de cei din Chiheru de Jos, deoarece se spune că la bine și la greu rudele și prietenii trebuie să fie alături. Iată că și noi suntem alături de ei, ne bucurăm de sărbătoarea comunei Chiheru de Jos, făcută pentru cetățeni. Semnarea acordului de înfrățire socot că este un eveniment istoric pentru ambele localități, care va rămâne mult timp în amintirea noastră și care va aduce beneficii pentru ambele localități de pe malurile Prutului”, a declarat Anatolie Gudumac, primarul de Trinca, citat de publicația Zi de Zi. „Numai prin unire noi suntem o forță”, a completat edilul.

Nu am făcut un parteneriat de dragul unei idei administrative , sau de o preamărire, să-și pună primarul încă un punct roșu că a făcut ceva. Avem parteneriat cu această localitate de o mare valoare. Atâția oameni frumoși și atât de harnici nu am văzut în multe localități”, a precizat Eremia Pop, primarul comunei din România.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »