web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Galeriile subterane Mileștii Mici, comparate cu Disneyland-ul

Iulia Modiga 18 septembrie 2017 0

 

Republica Moldova este renumită pentru vinurile sale. Turiștii sunt mai ales atrași de galeriile subterane Mileștii Mici, pe care publicația Food&Wine le compară cu parcul de distracții Disneyland.

Sursă foto: calatorie.md

Sursă foto: calatorie.md

Într-un articol publicat vineri, Food&Wine precizează că Republica Moldova este unul dintre cele mai puțin vizitate state din Europa, dar se mândrește cu cea mai mare cramă din lume, aspect atestat în Cartea Recordurilor, și cu cea mai mare densitate de podgorii de pe glob, cu 30 de soiuri de struguri, de la Rara Neagră la Pinot Noir.

Food&Wine numește crama Mileștii Mici „împărăția vinului” și semnalează că odată depășite porțile către fortăreața de tip feudal, după rostirea formulei magice „Sesam, deschide-te!”, orice turist descoperă în tunelurile de peste 200 de km „peștera plină de comori”.

Food&Wine semnalează că în galeriile subterane apar mereu elemente neașteptate, precum un violonist sau un acordeonist în camera de degustare a vinurilor.

Totodată, publicația notează că vinul beneficiază de propria sărbătoare în Republica Moldova – este vorba despre Ziua Națională a Vinului – în primul final de săptămână al lunii octombrie, atunci când micii producători, dar și vinăria Mileștii Mici își etalează colecțiile.

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »