web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Omul de televiziune Virgil Ianțu trece Prutul

Iulia Modiga 27 septembrie 2017 1

 

Cunoscutul om de televiziune Virgil Ianţu va participa la „Întâlnirile TVR Moldova” pentru a vorbi despre „misterul” platoului de filmare, experienţele personale care i-au fost lecţii de viaţă, dar şi despre dragostea sa pentru muzică. Evenimentul va avea loc pe 2 octombrie, ora 18:30, la Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale”.

Programul evenimentului include un interviu realizat de actorul și regizorul Alexandru Grecu cu Virgil Ianțu, un dialog direct al publicului cu vedeta de televiziune, dar și o ședință foto și o sesiune de autografe, anunță printr-un comunicat de presă TVR Moldova.

Virgil Ianțu a fost prezentatorul multor emisiuni televizate, precum: „Vrei să fii miliardar?”, „Star Factory”, „Copiii spun lucruri trăsnite” sau „Te crezi mai deștept?”. A fost membru al Corului Madrigal și al Grupului The 50’s.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” vizează o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalitățile de referință ale culturii spațiului românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru a purta discuţii de suflet.

Printre invitații speciali ai proiectului au fost actrițele Maia Morgenstern și Stela Popescu, managerul de teatru Constantin Chiriac, interpretul și muzicianul Nicu Alifantis, interpreţii Dida Drăgan, Ştefan Bănică Jr., Fuego.

Accesul la eveniment este gratuit, intrarea fiind posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau 069 482 271.

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

Leave A Response »