web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Lovitură pentru Dodon. Traian Băsescu revine în forță în Rep. Moldova

Iulia Modiga 28 septembrie 2017 3

 

Fostul președinte al României Traian Băsescu va ajunge în octombrie la Soroca și Ialoveni.

Sursă foto: libertatea.ro

Sursă foto: libertatea.ro

Președintele de onoare al Partidului Unității Naționale (PUN) va vizita două centre raionale din Republica Moldova și va discuta cu cetățenii.

Pe 7 octombrie, la ora 11:00, în incinta Palatul de Cultură al oraşului Soroca, Traian Băsescu se va întâlni cu sorocenii.

Pe 8 octombrie, fostul șef de stat se va afla la Ialoveni, în incinta Casei de cultură a orașului Ialoveni, începând cu ora 11:00.

Cea mai recentă vizită efectuată de Traian Băsescu în stânga Prutului a fost pe 25 iunie, când a participat la Congresul de constituire al Partidului Unităţii Naţionale, partid condus de fostul minn

În anul 2018 vor avea loc alegeri parlamentare în Republica Moldova.

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

3 Comments »

  1. Ion Guzun 29 septembrie 2017 at 13:10 - Reply

    Cu zece ani în urmă am prezis pe T.Băsescu care va reuni țara…

  2. mereu Român 30 septembrie 2017 at 11:30 - Reply

    Traian Băsescu ? L-aș asemăna mai curând cu Donald Trump prin felul de interpretare discreționară a legii, în funcție de propriile interese răstălmăcind-o până la absurd. Nici relațiile cu cei aleși să-i fie colaboratori nu au fost stabile, toți din jur fiind rapid schimbați cu alții, tot mai supuși, tot mai fără coloană vertebrală. Prezența lu Traian Băsescu, asemenea actualului liderul de la Washington, a generat întotdeauna scandaluri, din care a avut de câștigat tot acela care le-a inițiat. Iată de ce Băsescu ca politician, ca lider, dar și ca simplu om, nu poate fi un model de urmat, el nici măcar ne fiind unionist, ci doar un oportunist care a sesizat un nou moment în care poate să iasă în fața maselor pe care se pricepe să le dezbine, să le asmută unele împotriva celorlalte, spre a le putea conduce. Divide et impera, singura lege căreia Băsescu i s-a supus toată viața, nu poate aduce unitate, deci nici unionism. Numai dezbinare.

  3. explanation 14 iunie 2018 at 11:27 - Reply

    I simply want to say I am beginner to blogs and absolutely liked your blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog . You definitely come with amazing articles. Many thanks for revealing your blog site.

Leave A Response »