web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Ucraina nu are ce discuta cu Dodon

Iulia Modiga 1 octombrie 2017 0

 

Ambasadorul Ucrainei la Chișinău, Ivan Gnatișin, a declarat că nu poate exista un dialog cu președintele Republicii Moldova Igor Dodon, deoarece socialistul nu respectă suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei.

Sursă foto: adevarul.ro

Sursă foto: adevarul.ro

Diplomatul a anunțat în cadrul mesei rotunde „Moldova-Ucraina: cooperare, concurență, interdependență” că premierul de la Kiev Volodimir Groisman va veni într-o vizită de lucru în Republica Moldova pe data de 6 octombrie. În același context, ambasadorul a explicat de ce nu este posibil ca Igor Dodon să întreprindă în viitorul apropiat o vizită de lucru la Kiev.

În ceea ce priveşte contactele la nivel înalt, eu nu-mi pot imagina o astfel de întrevedere când preşedintele Republicii Moldova, ales de o parte dintre cetăţeni sau chiar ales de majoritatea societăţii, nu respectă integritatea teritorială a ţării mele, atunci când spune că în Ucraina are loc un război civil. Despre ce înţelegere şi contacte poate fi vorba?”, a spus ambasadorul ucrainean, citat de Kyiv Post.

De la învestirea în funcţie, Igor Dodon încă nu a întreprins o vizită de lucru la Kiev. În campania electorală pentru alegerile prezidențiale, Dodon a declarat că „Peninsula Crimeea aparține oficial Rusiei”, ceea ce a stârnit nemulțumirea autorităților ucrainene.
 

Comentarii de pe Facebook

comments

Leave A Response »