web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Vin și jazz la Sibiu. Crame din România și Rep. Moldova, la Vinfest

Iulia Modiga 3 octombrie 2017 1

 

13 crame din România și Republica Moldova participă la cea de-a doua ediție Vinfest, organizat în perioada 7-8 octombrie pe strada Cetății din Sibiu. Degustările se vor face pe ritmuri de jazz, alături de demonstratiile culinare marca Cheef Marius Rafa & Masters of Flames.

Sursă foto: amfostacolo.ro

Sursă foto: amfostacolo.ro

Aici își dau întâlnire preț de două zile producători de vin din aproape toate zonele viticole ale României, dar și din Republica Moldova. Cunoscătorii de vinuri, dar şi cei mai puţin iniţiaţi în acest domeniu vor avea ocazia să guste și să achiziționeze din zecile sortimente ce se vor regăsi la producătorii participanți la VINFEST. Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata, Domeniile Boieru și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Cricova”, anunță organizatorii evenimentului, citați de publicația Știri de Sibiu.

Atmosfera festivalului va fi întreținută cu concerte de jazz. Astfel, sâmbătă de la ora 18.00, pe scena festivalului vor concerta ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON și CUIBUL, iar duminică de la aceeași oră vor sustine recital RUBIE, HELEN și JAZZYBIT.

Vizitatorii festivalului vor avea parte și de o surpriză gastronomică. Gurmanzii sunt așteptați să deguste din mânăcărurile speciale gătite de Cheef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la „MASTERS OF FLAMES”.

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Ellapet 12 iunie 2018 at 19:06 - Reply

    Propecia Works Men cialis 40 mg Buy Real Propecia Usa Online Overnight Pharmacy

Leave A Response »