web analytics

Bookmaker artbetting.co.uk - Bet365 review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker artbetting.gr - Bet365 review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 review by ArtBetting.de

Premium bigtheme.net by bigtheme.org

Rusia nu vrea să audă de schimbarea misiunii de pacificare în regiunea transnistreană

Liviu G. Stan 3 octombrie 2017 1

Rusia nu vede motive pentru schimbarea formatului misiunii de menţinere a păcii în regiunea transnistreană, a declarat luni viceministrul rus de Externe, Grigory Karasin, potrivit Mediafax. 

Sursă foto: europalibera.org

Sursă foto: europalibera.org

„Operaţiunea unică de menţinere a păcii din Transnistria şi-a dovedit eficienţa timp de 25 de ani. Nu au mai existat schimburi de focuri acolo, nici decese. Orice modificare a formatului nu va aduce decât o deteriorare periculoasă a situaţiei”, a spus Karasin, care a fost rugat să comenteze posibila desfăşurare a unei misiuni ONU în regiunea din stânga Nistrului.

„Toate discuţiile privind posibilele schimbări ale formatului existent al operaţiunii de menţinere a păcii şi retragerea armatei ruse de pe malul stâng al Nistrului nu au nimic de-a face cu realitatea şi ignoră opinia poporului transnistrean, care vede garanţia vieţii lor paşnice în prezenţa acestor trupe”, a mai spus Karasin.

 

 

 

Comentarii de pe Facebook

comments

One Comment »

  1. Europa liberă 3 octombrie 2017 at 13:37 - Reply

    Punctele de vedere ale Rusiei cu privire la Transnistria, R.Moldova și trupele zis pacificatoare, sună a mișto și bătaie de joc. Cât de netezit să ai creierul că să poți crede așa ceva ?

Leave A Response »